Ascot Advies staat voor helder gespecialiseerd advies. Kosteloos, onafhankelijk en met afweging van alle mogelijke verzekeringsopties. Als eerste advies omdat u nog bij UWV bent aangesloten, of als second opinion bij het aanbod van uw huidige adviseur of verzekeraar. Zo maken wij voor u het verschil.

Wat kunnen wij voor u doen?

Neem contact met ons op!

Kosteloos gespecialiseerd advies
Sociale zekerheid is terrein voor specialisten. Door de complexe wet- en regelgeving staat of valt een goed advies met de juiste kennis & expertise. Ascot is volledig gefocust op dit werkgebied. Hierdoor zijn wij in staat om u kosteloos het best mogelijke advies te geven. Over opties voor meer grip op de schadelast, als u bij UWV verzekerd bent. Of over alternatieven voor uw huidige verzekering of verzekeringsaanbod, als u kiest voor een private oplossing.

Open, transparant en onafhankelijk
Als onafhankelijk adviseur heeft Ascot toegang tot alle verzekeraars op het gebied van sociale zekerheid. Die onafhankelijkheid onderstrepen we graag door u open en transparant te adviseren, met bij elk advies een heldere toelichting. Want voor ons is verzekeren een sluitstuk, en nooit een doel op zich. Stabiele, blijvend lage lasten realiseert u met een combinatie van preventie en schadelastbeheersing. Daarom gaat dáár onze eerste aandacht naar uit.

Dit mag u van ons verwachten

Kennismaking & inventarisatie

Focus op kansen en risico’s

Rapportage & advies

Kosteloos, open en transparant

Bemiddeling

Toegang tot alle verzekeraars

Monitoring

Regelmatig nazorg en onderhoud