Toon uw betrokkenheid met een waardevolle arbeidsvoorwaarde

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de gevolgen kunnen helaas zeer groot zijn. Steeds meer werkgevers bieden hun personeel een collectieve ongevallenverzekering aan. Zo tonen ze hun betrokkenheid bij hun medewerkers en onderstrepen ze dat die verder reikt dan het dagelijkse werk. Wij helpen u graag om langs deze weg bij te dragen aan een onderscheidend arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer weten?

Bel ons of klik hier om contact op te nemen

Waardevol aanbod aan uw medewerkers
Een collectieve ongevallenverzekering keert een bedrag uit wanneer een van uw medewerkers door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt. Deze financiële compensatie kan van enorme waarde zijn voor uw medewerker en zijn naasten of nabestaanden. Daarom toont u zich als werkgever van uw beste kant als u een goede regeling aanbiedt.

Optimaal aansluiten bij behoeften medewerkers
Zo’n regeling vergt wel het nodige uitzoekwerk. Uw aanbod gooit hogere ogen naarmate u beter weet aan te sluiten bij de behoefte van uw medewerkers. Zo kunt u een verzekering bieden die dekking biedt bij ongevallen tijdens werktijd, of ook daarbuiten. Daarnaast heeft u de keuze uit dekking over de gehele wereld of een kleiner gebied, bijvoorbeeld Europa. Onze specialisten maken alle mogelijkheden voor u inzichtelijk en helpen u graag om weloverwogen keuzes maken.