Uw privacy en deze website

Ascot Advies vindt de privacy van u als bezoeker van deze website belangrijk. Persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig behandeld en beveiligd.  In deze Privacy Policy leest u hoe we via deze website gegevens verzamelen en verwerken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vormt de basis voor ons beleid.

Verwerking van persoonsgegevens op onze website

Op deze website kunt u digitale formulieren invullen om in contact te treden met Ascot Advies. Bijvoorbeeld voor het indienen van een klacht of om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Hiervoor vragen we u een aantal persoonsgegevens in te vullen, zodat we in de gelegenheid worden gesteld uw vraag of verzoek te beantwoorden en contact met u op te nemen. Het gaat om onderstaande persoonsgegevens:

  • Naam;
  • Organisatie (niet verplicht);
  • Telefoonnummer (niet verplicht);
  • E-mailadres.

Daarnaast biedt onze website de mogelijkheid om een besparingsadvies in te winnen, door een aantal vragen over uw organisatie te beantwoorden. Na het beantwoorden van deze vragen ziet u op uw scherm het advies van Ascot Advies. Dit advies kunt u tevens kosteloos in PDF-vorm ontvangen. Hiervoor vult u onderstaande persoonsgegevens in op het digitale formulier:

  • Naam;
  • Organisatie (niet verplicht);
  • Functie (niet verplicht);
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer (niet verplicht).

Deze gegevens worden beveiligd gedeeld met de desbetreffende medewerker van Ascot Advies.

Gebruik van cookies

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden (en vergelijkbare technieken) die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies zorgen ervoor dat de website u bij een volgend bezoek herkent en uw instellingen en voorkeuren onthoudt.

Voor het gebruik van cookies gelden wettelijke regels. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen functionele cookies, analytische cookies en andere cookies.

  • Functionele cookies: zorgen ervoor dat de website goed werkt en hebben zeer weinig gevolgen voor uw privacy.
  • Analytische cookies: analyseren uw bezoekersgedrag en helpen om de website te beteren. Deze cookies hebben weinig gevolgen voor uw privacy.
  • Andere cookies: hebben een grotere impact op uw privacy en mogen alleen als u vooraf toestemming geeft.

Cookies op deze website
Op deze website worden functionele cookies gebruikt om de website gebruiksvriendelijker te maken. Daarnaast gebruiken we analytische cookies om ons websitebeheer te analyseren en de inhoud van onze website te verbeteren.


Cookies verwijderen?

Om cookies te verwijderen kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen. Hoe u dit doet hangt af van de internetbrowser die u gebruikt bijvoorbeeld: Chrome, Microsoft Edge, Safari of Firefox. In de meeste gevallen gaat u hiervoor naar het ‘instellingen-menu’, waar u de ‘browsegeschiedenis’ kunt wissen. Voor meer informatie kunt u terecht bij de helpfunctie van de desbetreffende browser. Daar ziet u stapsgewijs waar en hoe u cookies kunt verwijderen.


Registreren en analyseren van websitebezoek
Voor het registreren en analyseren van bezoekersgedrag op deze website maken we gebruik van Google Analytics. De website van Ascot Advies registreert algemene bezoekgegevens, zonder dat u als gebruiker wordt geïdentificeerd. Uw IP-adres wordt geanonimiseerd.  Het analyseren van bezoekersgedrag op onze website heeft als doel om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de website te plaatsen. Op deze wijze kan Ascot Advies haar dienstverlening voor u verder optimaliseren.

Let op: indien u de registratie in Google Analytics volledig wilt uitzetten kunt u in de cookiemelder van deze website de optie ‘Google Analytics uitzetten’ aanvinken.

Uw rechten omtrent de verwerking van persoonsgegevens

Conform de AVG heeft u een aantal rechten inzake uw persoonsgegevens:

  • Het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van uw bewaren.
  • Het recht om de persoonsgegevens te laten wijzen, dan wel te laten verwijderen.
  • Het recht om in bezwaar te gaan tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Ascot Advies.
  • Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit persoonsgegevens.

Wilt u gebruik maken van een van deze rechten? Neemt u dan contact op met: info@ascotadvies.nl.

 

Wijzigingen

Ascot Advies kan deze Privacy Policy aanpassen, bijvoorbeeld naar aanleiding van nieuwe wetgeving of publicaties van de Autoriteit Persoonsgegevens. We raden u daarom aan deze Privacy Policy regelmatig opnieuw te bekijken. Deze versie is gepubliceerd in januari 2020.

 

Contact

Onze Functionaris gegevensbescherming ziet erop toe dat we bij de verwerking van persoonsgegevens volgens de wettelijke regels handelen. Deze professional is ook uw aanspreekpunt als u hier vragen of opmerkingen over heeft. Vragen naar aanleiding van deze Privacy Policy kunt u sturen naar: info@ascotadvies.nl