Ascot Advies is dé onafhankelijke specialist op het gebied van advies over sociale zekerheid. Wij ondersteunen middelgrote en grote werkgevers in alle mogelijke sectoren bij vraagstukken op het gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid, duurzame inzetbaarheid en hierop aansluitende verzekeringen.

Uitgangspunten van ons advies zijn: grip krijgen op kostenrisico’s, een heldere vergelijking maken tussen de beschikbare dekkingen en tot slot optimale schadelastbeheersing organiseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij maken dit graag kosteloos voor u inzichtelijk.

Meer weten?

Bel ons of klik hier om contact op te nemen

Wij maken het verschil
Ascot Advies staat voor helder gespecialiseerd advies en brengt risico’s en kansen snel in beeld. Laagdrempelig, onafhankelijk en met afweging van het volledige marktaanbod. Als eerste advies, of als second opinion bij het aanbod van uw huidige adviseur of verzekeraar. Zo maken wij voor u het verschil.

Bewezen effectieve oplossingen
Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van preventie en schadelastbeheersing de sleutel is tot blijvend stabiele, lage lasten. Daarom is verzekeren voor ons het sluitstuk en nooit een doel op zich. U kunt rekenen op een open en transparante toelichting op elk advies. En de oplossingen die wij adviseren zijn altijd bewezen effectief.