Ascot Advies is dé onafhankelijke specialist op het gebied van advies over de sociale zekerheid. Wij helpen middelgrote en grote werkgevers aan onafhankelijk advies over eigenrisicodragerschap Ziektewet en WGA en aanverwante inkomensverzekeringen. Uitgangspunten van ons advies zijn: grip krijgen op kostenrisico’s, vergelijking tussen de dekkingen van nagenoeg alle verzekeraars en optimale schadelastbeheersing organiseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij maken dit graag kosteloos voor u inzichtelijk.

Wat kunnen wij voor u doen?

Specialist sociale zekerheid

Als specialist op het gebied van de sociale zekerheid voorzien wij u graag kosteloos van advies over:

  • Eigenrisicodragerschap Ziektewet;
  • Eigenrisicodragerschap WGA (volledig, deels verzekerd of borgstelling);
  • Verzuimverzekeringen;
  • WIA-aanvullingsverzekeringen (Hiaat, Excedent, Bodem);
  • Collectieve Ongevallenverzekeringen;
  • Collectieve Zorgverzekeringen.

Wij maken het verschil

Ascot Advies staat voor helder gespecialiseerd advies en brengt risico’s en kansen snel in beeld. Kosteloos, onafhankelijk en met afweging van nagenoeg het volledige marktaanbod. Als eerste advies, of als second opinion bij het aanbod van uw huidige adviseur of verzekeraar. Zo maken wij voor u het verschil.

Bewezen effectieve oplossingen

Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van preventie en schadelastbeheersing de sleutels zijn tot blijvend stabiele, lage lasten. Daarom is verzekeren voor ons het sluitstuk en nooit een doel op zich. U kunt rekenen op een open en transparante toelichting op elk advies. En de oplossingen die wij adviseren zijn altijd bewezen effectief.

Interesse in onze dienstverlening?