Beheers uw risico’s met een maatwerkoplossing

Langdurige ziekte van een medewerker is voor alle betrokkenen vervelend. Voor de medewerker zelf, maar ook voor u als werkgever. U moet een werkkracht missen, de regels voor begeleiding naleven en mogelijk ook nog vervanging regelen. Intussen lopen de loonkosten gewoon door. Alles bij elkaar een flink financieel risico, dat ten koste gaat van uw ruimte om te ondernemen. Alleen zeer kapitaalkrachtige werkgevers kunnen dit goed zelf dragen. Mkb-bedrijven kiezen meestal voor een verzuimverzekering.

Meer weten?

Bel ons of klik hier om contact op te nemen

Verder kijken dan de premie
Of een verzuimverzekering voor u verstandig of zelfs noodzakelijk is, is doorgaans vrij snel te bepalen. Maar hoe kiest u de oplossing die het beste bij u past? Veel mkb-werkgevers kijken voornamelijk of zelfs uitsluitend naar de premie, maar dat is zeker niet verstandig. In de praktijk heeft u weinig aan een product dat bij verzuim niet de zekerheid en dienstverlening biedt die u nodig heeft. Dan kunt u haast net zo goed helemaal niet verzekerd zijn.

Uw wensen en behoeften centraal
Daarom begint de advisering van Ascot bij u en uw onderneming. Wat zijn uw wensen en behoeften? Heeft u bij de loondoorbetaling te maken met cao-verplichtingen? Wilt u een eigen risico afspreken en is dat ook verstandig? Beschikt u al over een arbodienstverlener, of moet die juist onderdeel zijn van de oplossing? Wij weten precies wat er op de markt te koop is. En welke vragen we moeten stellen om u te helpen bij het selectieproces. Zo realiseren we samen met u een maatwerkoplossing die precies aansluit bij wat uw onderneming nodig heeft.