Realiseer succesvol inzetbaarheidsbeleid via uw eigen zorgcollectief

Iedere werkgever krijgt ermee te maken: werknemers die door gezondheidsklachten niet (volledig) kunnen werken. Heel vervelend voor hen, maar zeker ook voor u. Een goede collectieve zorgverzekering garandeert dat uw werknemers de juiste zorg krijgen. Zo helpt u mensen snel weer op de been én kunt u veel verzuim voorkomen dankzij slimme preventieprogramma’s. Dat scheelt veel problemen én kosten.

Meer weten?

Bel ons of klik hier om contact op te nemen

Passend collectief, scherpe premie
Zorgverzekeraars hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in mooie programma’s die u kunnen helpen om uw werknemers vitaal en gezond te houden. Ascot volgt de ontwikkelingen op dit terrein op de voet. Aan de hand van uw visie op inzetbaarheid helpen we u graag een passend zorgcollectief te vinden. Zo kunnen uw werknemers zich goed en tegen een scherpe premie verzekeren.

Optimale aansluiting bij wat u nodig heeft
De ervaring leert dat veel werkgevers al één of meerdere collectieve zorgpakketten aanbieden. Onze dienstverlening is erop gericht na te gaan of lopende oplossingen nog steeds passend en concurrerend zijn. En of werkgever en werknemers in de praktijk goed gebruik maken van alle extra’s die het pakket biedt. Een collectief bereikt pas zijn maximale waarde als het optimaal aansluit bij de wensen én het gedrag van organisatie en werknemers.

Vitaliteit, inzetbaarheid, aantrekkelijk werkgeverschap
Ook als u nu nog geen collectieve zorgverzekering aan uw werknemers aanbiedt, zijn we u vanzelfsprekend graag van dienst. Onze specialisten weten als geen ander hoe u een regeling realiseert die uw doelstellingen op het gebied van vitaliteit, inzetbaarheid en aantrekkelijk werkgeverschap dichterbij brengt.

Van inventarisatie tot optimale benutting
Onze dienstverlening begint altijd bij u, de werkgever. Vanuit een grondige inventarisatie van data, wensen en ambities zoeken we de best passende oplossing in de markt. Daarna onderzoeken we of we samen met de verzekeraar in kwestie een succesvol zorgcollectief voor u kunnen opzetten. Een regeling waarvan u als werkgever voortdurend de toegevoegde waarde ervaart, en die voor uw werknemers net wat beter past dan de rest van de markt. Daarna blijven we u tijdens de looptijd van de regeling actief ondersteunen bij het optimaal benutten van de voordelen.