Sociale zekerheid is complexe materie, en voor u als werkgever zijn er veel keuzes te maken. Maar wat is nou passend, verstandig, voordelig? Om ervoor te zorgen dat u goed onderbouwd de juiste keuzes maakt, staat Ascot Advies u terzijde met pragmatisch en deskundig advies.

Meer weten?

Bel ons of klik hier om contact op te nemen

Uw vraag staat centraal
Door goed in kaart te brengen wat uw behoefte is én waar mogelijke oplossingen aan moeten voldoen om goed te passen bij uw organisatie, nemen we nadrukkelijk úw vraag als vertrekpunt. Van daaruit gaat Ascot Advies onderzoeken welke passende oplossingen de markt te bieden heeft en volgt een advies dat werkelijk recht doet aan uw behoefte.

Kennis van de markt inzetten in uw belang
De ‘inkomensmarkt’ is een markt waarin veel verschillende verzekeraars actief zijn, ieder met andere eigenschappen, voorwaarden en voordelen. Ascot Advies kent deze markt op zijn duimpje en kan daarom goed overzien hoe u maximaal profijt heeft van uw verzekeringen. Zo zijn wij de schakel tussen uw organisatie en de verzekeraars en nemen we u waar mogelijk zoveel mogelijk werk uit handen en helpen we alle mogelijke dekkingen en extra vergoedingen te benutten. Onze CofiDesk, waarmee we u helpen uw interventies gefinancierd te krijgen, is hiervan een mooi voorbeeld.

Dit mag u van ons verwachten

Kennismaking & inventarisatie

Focus op kansen en risico’s

Rapportage & advies

Kosteloos, open en transparant

Bemiddeling

Toegang tot alle verzekeraars

Beheer & Ontzorging

Partner in verzekeren en maximale ontzorging middels de CofiDesk